KERAMİKA, KÜTAHYA’NIN 10. AR-GE MERKEZİ OLDU

.

Ekonomi 23.12.2022 11:41:00 2896 0
KERAMİKA, KÜTAHYA’NIN 10. AR-GE MERKEZİ OLDU

 

KERAMİKA, KÜTAHYA’NIN 10. AR-GE MERKEZİ OLDU

 

Keramika, kurulduğu 2006 yılından bu yana Tasarım, Ar-Ge ve İnovasyon odaklı üretim anlayışıyla Türkiye’de ve dünyada Sofra Üstü Sunum grubunda seramik sektörünün önemli aktörlerinden biri olmaya devam ediyor. ÜNSA A.Ş. Keramika, sektöründe başarıyla devam ettirdiği araştırma geliştirme çalışmalarını, 02.12.2022 tarihinde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Ar-Ge Merkezi Belgesi ile tescilledi.

 

Günümüzde rekabetin vazgeçilmez unsurlarından olan Ar-Ge ve İnovasyonun, iş koşullarına uyum sağlayacak şekilde uygulanması tüm sektörler için önem taşıyor. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından teşviklerle desteklenen Ar-Ge Merkezleri ile ülke sanayimizin gelişerek, Dünya Rekabet Sıralamasında en üst seviyelerde yer alması hedefleniyor. Bu kapsamda, işletmelerin sanayi alanlarında araştırma, geliştirme, yenilik, girişim, teknoloji faaliyetleri, Üniversite& Sanayi işbirlikleri takip edilerek destekleniyor, katma değeri yüksek, projeler geliştirmeleri amaçlanıyor.

 

Kuruluşundan bu yana, taviz vermeden benimsediği Kalite Yönetimi Anlayışıyla yüksek teknolojiye sahip, iyi donanımlı üretim tesislerinde, tedarik ettiği yüksek kaliteli hammaddeleri kullanarak 300’ün üzerinde farklı renk ve 1000’ den fazla model ile ayda 6 milyon adet üretim yapan ÜNSA A.Ş. Keramika, Kütahya’da belge ile tescillenen 10. Ar-Ge Merkezi oldu.

 

Keramika, 22.12.2022 tarihinde İzmir’de gerçekleştirilen Ar-ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri zirvesinde belgeyi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ tan teslim aldı. Konu ile ilgili olarak Keramika Genel Müdürü Emin Yüce: “ T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü’nün başvurumuzu değerlendirerek, kabul etmelerinden dolayı ÜNSA A.Ş. Keramika olarak büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Keramika’ da kurulduğumuz günden bu yana Ar-Ge çalışmalarına, İnovasyona, yeniliğe ve özellikle Üniversite & Sanayi İşbirliklerine büyük önem verdik. Almış olduğumuz bu belge ile sektörümüze inovatif ve katma değeri yüksek üretimler yapmaya devam edeceğiz. Alanlarında uzman, genç ve motivasyonları yüksek bir Ar-Ge ve Tasarım ekibimiz var. Çalışmalarımızın Bakanlığımız tarafından takdir edilerek ödüllendirilmesi bizler için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Ekiplerimizle birlikte, sektörümüz ve ülkemiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. ÜNSA A.Ş. Keramika adına Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza, Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü’ne ve bu belgeyi almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” Dedi.

 

Belgenin alınmasından sonra Kütahya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Mehmet Albayrak’ ın katılımlarıyla Keramika Ar- Ge Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta görüşlerini paylaşan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Mehmet Albayrak: “ Kütahya’mızın 10. Ar-Ge Merkezi şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Bu merkezde sektörünüze katkı sağlayacak çok değerli çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Tüm Keramika Ailesini başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” Dedi.

 

 

 

 


TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK
Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun
Kütahya’da CHP’li Eyüp Kahveci belediye başkanı oldu
KÜTAHYA'NIN GURURU OLDULAR
EBUBEKİR ERDOĞMUŞ KAMİL SARAÇOĞLU'NUN A TAKIMINDA GÖREV ALACAK
Kütahya’da bir kişinin satın aldığı 121 adet 2 Euro sahte çıktı
Kütahya’da bıçaklı-silahlı kavga 2 yaralı
OSMAN ÖZEKES BELEDİYE MEVLİS ÜYELİĞİNE ADAY OLDU
TÜRKİYE GAZETECİLER KONFEDERASYONU MENSUPLARI  BİLECİKTE BULUŞTU
ÇAVDARHİSAR BAŞKAN ADAYI ERTN KAYAALP SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
KÜTAHYA'DA TRAVESTİ FUHUŞ YAPARKEN YAKALANDI
Tavşanlı’lı 25 yaşındaki İsmail Kartal Trafik kazasında hayatını kaybetti.
KÜTAHYA BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA
ÇİNİCİLER ÇARŞISI HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK
HALKIN SEVİLEN ESNAFI ÇAVDARHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK

Anahtar Kelimeler: KERAMİKA KÜTAHYA’ . - MERKEZİ
1

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK

2

Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun

3

Kütahya’da CHP’li Eyüp Kahveci belediye başkanı oldu

4

KÜTAHYA'NIN GURURU OLDULAR

5

EBUBEKİR ERDOĞMUŞ KAMİL SARAÇOĞLU'NUN A TAKIMINDA GÖREV ALACAK

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK