BAŞKAN BÜLBÜL'DEN AÇIKLAMA

.

Türkiye 2.03.2023 16:38:00 688 0
BAŞKAN BÜLBÜL

6 Şubat 2023 tarihinde, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi doğrudan etkileyen iki büyük deprem felaketi binlerce yurttaşımızı, birçok meslektaşımızı bizlerden aldı. Binlerce insanımızı evsiz – barksız ve maalesef ailesiz bıraktı. Yaşadığımız bu büyük felaket sadece o bölgeyi değil ülke olarak hepimizi yıktı, hepimizi derinden sarstı.

Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza ve Milletimize büyük geçmiş olsun. Canlarını kaybeden yurttaşlarımızın ve meslektaşlarımızın aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Sevgi, şükran ve rahmetle anıyoruz. 

Ülkemizin bugüne kadar yaşadığı en büyük felaket sürecinde, yaralarımızı hep birlikte sarmak için büyük bir özveri ve mücadele içerisindeyiz. Tüm Devlet Kurumlarımız, arama – kurtarma ekiplerimiz, sağlık çalışanlarımız, güvenlik birimlerimizin yanı sıra, Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde TÜRMOB Yönetim Kurulumuz, kurum ve kuruluşlarımız afet bölgesinde çalışmalarını sürdürmektedirler. 

               Bizler de Kütahya Odası ve Odamıza kayıtlı meslektaşlarımız olarak nakdi yardımlarımızı TÜRMOB’un açtığı hesap kanalıyla, ayni yardımlarımızı da Odamız kanalıyla yerine getirdik ve yardım faaliyetlerimizi oda olarak devam ettireceğiz.

Böyle bir süreçte, 1 – 7 Mart Muhasebe Haftasının kutlanmasına yönelik bir programın gerçekleştirilmesinin uygun olmayacağı kanaatindeyiz. TÜRMOB Genel Başkanlığımızın konuyla ilgili 10.02.2023 tarihli yazısında da, TÜRMOB etkinlik takviminde yer alan programların iptal edildiğini,  Muhasebe Haftasında da herhangi bir etkinlik yapılmamasının daha uygun olacağını belirtmiştir. 

Ayrıca, aynı zamanda kutlanacak olan Vergi Haftası etkinlikleri de Gelir İdaresi Başkanlığınca iptal edilmiştir. Bu gerekçeler ile; Muhasebe Haftasının, Odamızca önümüzdeki uygun bir takvimde gerçekleştirilmesinin daha makul olacağı düşüncesindeyiz. 

            Yaşadığımız deprem sonrası toplumdaki ortak kanaat; denetimin ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkmıştır. Onun içindir ki; hemen her alanda faaliyetlerin denetlenmesi, deprem konusunda ilgili otoritelerin denetimi önemlidir.  Mali alanda, ekonomi alanında, sosyal güvenlik alanında; paranın olduğu her alanın kamu ve özel ayrımı yapılmaksızın, kamu adına bu alandaki denetim otoritesi TÜRMOB ve SMMM - YMM Meslek Mensuplarının denetimine açılması ve denettirilerek “Güvence Raporu”’nun kamuoyuyla paylaşılmasının önemi bir kat daha artmıştır. Ortak Çağrımız denetim, denetim, denetim. 

        Bölgedeki tüm Oda Başkanlarımıza ve Meslektaşlarımıza, Aday Meslek Mensuplarımıza, Çalışanlarımıza tekrar geçmiş olsun diliyoruz. 

Bugün olduğu gibi, her zaman yanlarındayız. Bu vesile ile geleceğe umutla, güvenle, huzurla bakmak üzere; 

Muhasebe Haftanızı Kutluyoruz.         

AHMET BÜLBÜL 

KÜTAHYA SMMM ODA BAŞKANI


TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK
Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun
Kütahya’da CHP’li Eyüp Kahveci belediye başkanı oldu
KÜTAHYA'NIN GURURU OLDULAR
EBUBEKİR ERDOĞMUŞ KAMİL SARAÇOĞLU'NUN A TAKIMINDA GÖREV ALACAK
Kütahya’da bir kişinin satın aldığı 121 adet 2 Euro sahte çıktı
Kütahya’da bıçaklı-silahlı kavga 2 yaralı
OSMAN ÖZEKES BELEDİYE MEVLİS ÜYELİĞİNE ADAY OLDU
TÜRKİYE GAZETECİLER KONFEDERASYONU MENSUPLARI  BİLECİKTE BULUŞTU
ÇAVDARHİSAR BAŞKAN ADAYI ERTN KAYAALP SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
KÜTAHYA'DA TRAVESTİ FUHUŞ YAPARKEN YAKALANDI
Tavşanlı’lı 25 yaşındaki İsmail Kartal Trafik kazasında hayatını kaybetti.
KÜTAHYA BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA
ÇİNİCİLER ÇARŞISI HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK
HALKIN SEVİLEN ESNAFI ÇAVDARHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN BÜLBÜL' AÇIKLAMA
1

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK

2

Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun

3

Kütahya’da CHP’li Eyüp Kahveci belediye başkanı oldu

4

KÜTAHYA'NIN GURURU OLDULAR

5

EBUBEKİR ERDOĞMUŞ KAMİL SARAÇOĞLU'NUN A TAKIMINDA GÖREV ALACAK

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK