Bayan Futbolcular Göz Kamaştırıyor

Bayan Futbolcular Göz Kamaştırıyor

Spor 19.10.2022 20:55:00 3260 0
        Bayan Futbolcular Göz Kamaştırıyor

                                                             Bayan Futbolcular Göz Kamaştırıyor


İlimizdeki tek bayan futbol takımı olan 1922 Dumlupınar Spor Kulübünün genç futbolcuları haftada iki kez yapılan idmanlar ile adeta göz kamaştırıyor. Antrenmanlar futbol severler tarafından da takip edilirken, bayan futbolcular sergiledikleri performanslar ile erkek sporcuları aratmıyor. 


    Geçtiğimiz Mayıs ayında kurulan bayan futbol takımına başvuruların beklentilerin çok üzerinde olurken çeşitli yaş kategorilerinde 90’dan fazla kişiye ulaştığının altını çizen 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Başkanı Ahmet Tekdemir, bu ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.  


    Kütahya’nın tek bayan futbol takımı olmanın gururunu yaşadıklarının altını çizen 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Başkanı Ahmet Tekdemir amaçlarının bu sene şampiyon olmak ve Kütahya’yı 2. Ligde temsil etmek olduğunu söyledi. Başkan Tekdemir, ‘tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz ve Kütahya’yı en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın’ dedi ve sözlerine şunları ekledi;
Merhum Asım Alkış’ın İzindeyiz
“ Kütahya’mızda birçok büyüğümüz sporun çeşitli dallarında gençleri yetiştirmek için önemli çabalar sarf etti. Bunların başında da rahmetli büyüğümüz Mustafa Asım Alkış geliyor. Onun gençleri kahvehanelerden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için verdiği çabayı hepimiz çok iyi hatırlıyoruz ve şimdi bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah emeklerimiz karşılığını verir ve en azından birkaç genç kardeşimizi kötü alışkanlıklardan kurtarır yada hiç bulaşmadan sporla buluşturup hayatlarına dokunabiliriz. Rahmetli büyüğümüz M. Asım Alkış’ın izinden giderek Kütahya’mızda bayan futbolunu tekrar ayağa kaldırmak ve ilimizin adını en iyi şekilde temsil etmek bizlere nasip olur.” 
2. Lig İçin Çok Çalışıyoruz 
“ Bu sene Mayıs ayının başlarında kulübümüz içerisinde bayan futbol takımımızı oluşturduk. Biz yaptığımız araştırmalarda bayan futboluna şehrimizde ilginin yoğun olacağından emindik. Bazı çevrelerden her ne kadar bu olaya inanç olmasa da vardığımız güzel sonuç ortada. Şuanda 90 sporcu kardeşimiz idmanlarımıza katılıyor. Yarısı kadar kardeşimizin de evrak ve benzeri sıkıntılarının giderilmesinden sonra bizlere katılacaklar ve çok ciddi bir sayıda Bayan futbolcuya sahip olan ülke genelindeki nadir kulüplerden biri olacağız. 
Bu yılın sonlarına doğru bizimde içerisinde olduğumuz profesyonel ligler başlayacak. Bizler yıl sonunda başlayacak olan lig için Haziran ayından bu yana sıkı bir antrenman programı uyguluyoruz. Hafta da iki gün bayan arkadaşlarımız düzenlenen idmanlara katılıyor ve her geçen takım içindeki kaynaşmayı arttırıyor ve lige daha hazır hale geliyoruz. Şuanda değişik yaş gruplarında iki alt yapı takımımız var ve bu çocuklarımızı da A takıma yani geleceğimize hazırlıyoruz.”
Amacımız Milli Sporcular Yetiştirmek
“ Şuanda kadromuzda üniversite için ilimize gelen sporcular, şehrimizde yaşayan kızlarımızın yanı sıra diğer illerdeki takımlarda forma giyen yani transferini yaptığımız futbolcularımız var. Daha önce değişik yaş gruplarında Bayan Türk Milli Takımında forma giyen sporcu kardeşlerimizi de kadromuza dahil ederek ligde ne kadar iddialı olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kütahya’nın adını en iyi şekilde temsil etmek için geniş bir kadromuz var ve inşallah 3. Lig Ege Bölgesi grubunda ligi en üst sırada tamamlayarak bir üst lige adım atmak istiyoruz. İlerleyen zamanlarda kadromuza milli formayı giyen başka futbolcuları kazandırmak istiyoruz. En önemlisi ise kulübümüz bünyesinde sporcularımızın milli formayı giymesi ve bizleri en iyi şeklide temsil etmesini sağlamak.”
Geniş Bir Teknik Kadromuz Var
“ Şuan da lige hazırlık aşamasında 1 bayan ve 4 erkek teknik isimle çalışmalarımızı sağlıyoruz. 1 arkadaşımızda sürekli olarak çalışmalara katılarak koordinatör olarak üstlendiği görevini yerine getiriyor. Yönetim olarak içerisinde bayan arkadaşlarımızın da olduğu yaklaşık 20 kişilik bir grup ile faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kütahya’da birçok kulüpte bulunmayan bir teknik personel ağı ve yönetim oluşumu ile tamamen kendi imkanlarımız ile 1922 Dumlupınar Spor Kulübünü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Genç bayan kardeşlerimizin sahada gösterdikleri enerji ve özgüvenleri bize moral oluyor. İnşallah sene sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen biz olur ve bu tatlı telaşı 2. Lig içinde yaşarız.”


TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK
Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun
Kütahya’da CHP’li Eyüp Kahveci belediye başkanı oldu
KÜTAHYA'NIN GURURU OLDULAR
EBUBEKİR ERDOĞMUŞ KAMİL SARAÇOĞLU'NUN A TAKIMINDA GÖREV ALACAK
Kütahya’da bir kişinin satın aldığı 121 adet 2 Euro sahte çıktı
Kütahya’da bıçaklı-silahlı kavga 2 yaralı
OSMAN ÖZEKES BELEDİYE MEVLİS ÜYELİĞİNE ADAY OLDU
TÜRKİYE GAZETECİLER KONFEDERASYONU MENSUPLARI  BİLECİKTE BULUŞTU
ÇAVDARHİSAR BAŞKAN ADAYI ERTN KAYAALP SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
KÜTAHYA'DA TRAVESTİ FUHUŞ YAPARKEN YAKALANDI
Tavşanlı’lı 25 yaşındaki İsmail Kartal Trafik kazasında hayatını kaybetti.
KÜTAHYA BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA
ÇİNİCİLER ÇARŞISI HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK
HALKIN SEVİLEN ESNAFI ÇAVDARHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK

Anahtar Kelimeler: Bayan Futbolcular Kamaştırıyor
1

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK

2

Simav’ın ilk kadın Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun

3

Kütahya’da CHP’li Eyüp Kahveci belediye başkanı oldu

4

KÜTAHYA'NIN GURURU OLDULAR

5

EBUBEKİR ERDOĞMUŞ KAMİL SARAÇOĞLU'NUN A TAKIMINDA GÖREV ALACAK

TUNÇOĞLUN'DAN NACİ PEKCAN'A TEBRİK